Acties van ŠKODA en Seat

SUPERB Tourvoordeel | oplopend tot € 9810,-

SUPERB (COMBI) Tourvoordeel


Tijdens de Tour profiteer je van spectaculair veel voordeel op onze SUPERB Business modellen. Combineer drie scherpe acties en je totaalvoordeel kan oplopen tot maar liefst € 9.810!  De Business uitvoeringen zijn compleet uitgerust met standaard 17 inch lichtmetalen velgen, LED achterlichten, navigatiesysteem, climatronic en handige Simply Clever features.

Lees meer
OCTAVIA COMBI<BR>TOURVOORDEEL | Tijdelijk tot € 2.200 voordeel!!!

OCTAVIA COMBI Tourvoordeel


Profiteer nu van OCTAVIA voordeel op onze Business uitvoeringen! Je ontvangt tijdelijk € 2.200 voordeel op de rijk uitgeruste Clever Edition, welke gebaseerd is op de succesvolle Ambition Business. Zijn de Business uitvoeringen nog niet luxe genoeg voor jou? Kies dan voor het Tech Pakket met een voordeel oplopend tot € 650!

Lees meer
Clever editions | Vordeel oplopend tot € 2.140

ŠKODA Clever Tour Editions


Aan de hand van de meest gekozen uitvoeringen introduceert ŠKODA de Clever Editions. Speciale uitvoeringen voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem. Je kunt deze uitvoeringen nu extra snel rijden met een voordeel oplopend tot € 2.140. 

Lees meer
SEAT Business <BR> Intense voordeel | Tot ruim € 4.375 voordeel!

Seat Business Intense voordeel


Super veel extra’s en maximaal voordeel! Wil jij een rijk uitgeruste SEAT voor een goede prijs? Stap dan nu snel in één van de Business Intense uitvoeringen. Elke uitvoering is samengesteld om jou van zoveel mogelijk luxe én voordeel te laten profiteren. Je krijgt namelijk extra veel korting op de opties, waardoor het totale voordeel oploopt tot ruim € 4.375. 

Lees meer
SUPERB Business modellen | Niet Business as usual

SUPERB Business Tourvoordeel


De Business uitvoeringen van de SUPERB zijn standaard uitgerust met 16 inch lichtmetalen velgen, lichtassistent, LED achterlichten, navigatiesysteem Amundsen en climatronic. Alle Business uitvoeringen zijn standaard scherp geprijsd. Dit geldt dus voor zowel de HATCHBACK als de COMBI. Je voordeel kan oplopen tot wel € 5.840. 

Lees meer
Tot € 1.500 inruilvoordeel <BR> met de Seat inruilpremie | Dat betekent extra veel voordeel!

Tot € 1500 SEAT inruilpremie


Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Seat? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.

Lees meer
SUPERB <BR>Tech <BR>Pakketten

SUPERB Tech Pakketten


TIJDELIJK TOT € 1.770 VOORDEEL! Het Tech Pakket is een verzameling van luxe opties voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd met bijvoorbeeld een elektrische panoramisch glazen schuif-/kanteldak, Travel Assist, elektrisch bedienbare achterklep of lederen bekleding.

Lees meer
Inruil<BR>voordeel | Ruil je oude auto in voor een nieuwe!

ŠKODA Inruilvoordeel


Tijdens de Tour de France is jouw auto nóg meer waard dan normaal! Ruil je oude auto in voor een nieuwe ŠKODA en profiteer tijdelijk van extra inruilvoordeel dat kan oplopen tot € 1.200. Bezoek RijnWoud Rotterdam voor een meer informatie en een proefrit!

Lees meer
De ŠKODA Clever <BR> uitvoeringen | Rijk uitgerust en extra scherp geprijsd<BR> Nu tot € 2.010 voordeel

ŠKODA Clever uitvoeringen


De ŠKODA Clever uitvoeringen zijn speciale edities voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem, sportieve lichtmetalen velgen en parkeersensoren.

Lees meer
SEAT Velgen voordeel

SEAT velgen voordeel


Wil je je onderscheiden met je nieuwe SEAT? Vervang dan nu de standaard wielen onder je nieuwe Arona, Ibiza, Leon of Ateca voor een accessoire-set in een maatje (of twee) groter. De SEAT wielensets zien er dynamisch en sportief uit en maken je SEAT persoonlijk. Je profiteert van veel korting op geselecteerde velgensets! 

Lees meer