Acties van ŠKODA en Seat

Tot € 2.260 korting | Met de OCTAVIA (COMBI) <BR> Business upgrade

ŠKODA
OCTAVIA VOORDEEL


Voordeel: upgrade met extra korting tot € 2.260

Ondanks de rijke standaarduitrusting van de Business Edition, kun je kiezen voor nóg meer luxe met het Business Upgrade pakket, de DSG-automaat en het Panoramadak. Combineer je bijvoorbeeld het Business Upgrade pakket met de DSG-automaat.

Lees meer
Tot € 2.650 voordeel | met de ŠKODA <BR>Voordeel pakketten

ŠKODA Voordeelpakketten


Profiteer van ŠKODA Voordeel
tot € 2.650

Met de Voordeelpakketten van ŠKODA ga je voor het complete pakket met veel voordeel. Je profiteert nu namelijk van extra scherpe acties op diverse pakketten die passen bij jouw voorkeuren met een oplopend voordeel tot € 2.650!

Lees meer
Gratis DSG automaat | op een SUPERB Combi

ŠKODA SUPERB COMBI met gratis DSG!


UW voordeel loopt op
tot € 3.000!

Het is de overtreffende trap in luxe, comfort en ruimte. Ruimtelijk rijden beleef je in de ŠKODA SUPERB COMBI. Zeeën aan ruimte, geavanceerde technieken, ultiem comfort en premium lijnen. Zowel zakelijk als privé een super combi.

Lees meer
Tot € 30 korting op Private Lease

ŠKODA Private Lease Voordeel


Tot € 30
per maand korting!

Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven. De korting loopt op tot wel 30 euro per maand* en geldt de gehele looptijd van het contract. Onbezorgd in een gloednieuwe ŠKODA rijden voor een vast bedrag per maand. Jij hoeft enkel nog te tanken!

Lees meer
SEAT Private Lease actie

Voordelig een Seat
private leasen


1 maandbedrag + de brandstof. Wij doen de rest!

Jij rijdt een splinternieuwe SEAT, maar de auto blijft van ons. Daardoor betaal je maar één maandbedrag. Geen verrassingen! De kosten zijn gebaseerd op het aantal kilometers en de periode van je abonnement. Jij regelt vervolgens de benzine, de rest doen wij.

Lees meer

ŠKODA
Inruilvoordeel


Nu tot € 1.000 extra inruilvoordeel

Tijdelijk is jouw auto nóg meer waard dan normaal! Ruil je oude auto in voor een nieuwe ŠKODA en profiteer tijdelijk van extra inruilvoordeel dat kan oplopen tot € 1.000. RijnWoud Rotterdam voor een meer informatie en een proefrit!

Lees meer
SEAT Business <BR> Intense voordeel | Tot ruim € 2.955 voordeel!

Seat Business Intense voordeel


Super veel extra’s
Maximaal voordeel € 2.955!

Wil jij een rijk uitgeruste SEAT voor een goede prijs? Stap dan nu snel in één van de Business Intense uitvoeringen. Elke uitvoering is samengesteld om jou van zoveel mogelijk luxe én voordeel te laten profiteren. Je krijgt namelijk extra veel korting op de opties, waardoor het totale voordeel oploopt tot ruim € 2.955. 

Lees meer
ŠKODA <BR>vakantie<BR>check

Onbezorgd onderweg met de ŠKODA vakantiecheck


Je wilt natuurlijk goed voorbereid op vakantie gaan. Laat daarom je ŠKODA checken op de belangrijkste punten, zoals airconditioning, motor, banden en remmen. De vakantiecheck is slechts € 19,95. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk een gratis backpack bij je vakantiecheck (op=op). Handig om wat spulletjes in mee te nemen, voor als je op pad gaat.

Lees meer