Acties van ŠKODA en Seat

Nu voordelig <BR>financieren <BR> bij RijnWoud

ŠKODA Privé Plan
v.a. € 99* per maand


Een auto is een grote investering waar niet iedereen het geld voor heeft liggen zonder dat het ten koste gaat van andere investeringen. Met ŠKODA Privé Plan wordt het mogelijk om voor een scherp maandbedrag in een nieuwe ŠKODA te rijden. Aan het einde van je financiering is de auto ook nog eens 100% jouw eigendom. Profiteer tijdens onze Financieringsactie van de scherpe rente van 2,99%. Hierdoor rijdt u bijvoorbeeld al een Citigo vanaf €99,- per maand!

Lees meer
SUPERB <BR>Tech <BR>Pakketten

SUPERB Tech Pakketten


Het Tech Pakket is een verzameling van luxe opties voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd met bijvoorbeeld een elektrische panoramisch glazen schuif-/kanteldak, Travel Assist, elektrisch bedienbare achterklep of lederen bekleding. Nu tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 590 met een voordeel dat kan oplopen tot € 1.970.

Lees meer
SEAT Business <BR> Intense voordeel | Tot ruim € 3.210 voordeel!

Seat Business Intense voordeel


Super veel extra’s en maximaal voordeel! Wil jij een rijk uitgeruste SEAT voor een goede prijs? Stap dan nu snel in één van de Business Intense uitvoeringen. Elke uitvoering is samengesteld om jou van zoveel mogelijk luxe én voordeel te laten profiteren. Je krijgt namelijk extra veel korting op de opties, waardoor het totale voordeel oploopt tot ruim € 3.000. 

Lees meer
De ŠKODA Clever <BR> uitvoeringen | Rijk uitgerust en extra scherp geprijsd<BR> Nu tot € 3.100 voordeel

ŠKODA Clever uitvoeringen


De ŠKODA Clever uitvoeringen zijn speciale edities voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem, sportieve lichtmetalen velgen en parkeersensoren.

Lees meer
SEAT Velgen voordeel

SEAT velgen voordeel


Wil je je onderscheiden met je nieuwe SEAT? Vervang dan nu de standaard wielen onder je nieuwe Arona, Ibiza, Leon of Ateca voor een accessoire-set in een maatje (of twee) groter. De SEAT wielensets zien er dynamisch en sportief uit en maken je SEAT persoonlijk. Je profiteert van veel korting op geselecteerde velgensets! 

Lees meer
Tot € 1.000 inruilvoordeel <BR> met de Seat inruilpremie | Dat betekent extra veel voordeel!

Seat inruilpremie


Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Seat? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.

Lees meer
Seat Ibiza <BR> Limited edition | Kom proefrijden bij RijnWoud!

SEAT Ibiza Limited Edition


Ga voor de Ibiza Limited Edition en krijg nog meer opties op je nieuwe auto! Deze tijdelijke actiemodellen zijn uitgerust met onder andere climatronic, parkeersensoren achter, Connected Car én lichtmetalen velgen. Het voordeel loopt op tot maar liefst € 1.420. 

Lees meer
De slimme <BR>inruilweken | Jouw inruilauto is nu nóg meer waard!

De Slimme Inruilweken van ŠKODA


Nu tot € 700 inruilvoordeel! De Slimme Inruilweken zijn begonnen! Dit betekent dat jouw auto nóg meer waard is dan normaal. Ruil je oude auto in voor een nieuwe ŠKODA en profiteer tijdelijk van een inruilvoordeel dat kan oplopen tot € 700.

Lees meer
OCTAVIA <BR>VOORDEEL | Profiteer nu van € 1950 voordeel!

OCTAVIA voordeel


Profiteer nu van het OCTAVIA voordeel op de Business uitvoeringen met € 710 korting op een DSG-automaat bij dieselmotoren en tot wel € 1.240 op luxe Tech Pakketten. De beide acties zijn te combineren tot een maximaal voordeel van maar liefst € 1.950.

Lees meer
FABIA HATCHBACK <BR> Monte Carlo | Verkrijgbaar vanaf € 19.029

FABIA HATCHBACK Monte Carlo


De Monte Carlo, de sportieve uitvoering van de FABIA HATCHBACK. Zowel het exterieur als het interieur benadrukt dit. Met sportieve bekleding en spoilers zowel voor als achter. En qua ruimte biedt deze FABIA HATCHBACK wat je van ŠKODA gewend bent, dankzij het panoramadak oogt alles zelfs nog ruimer.

Lees meer