Acties van ŠKODA en Seat

5 oktober: Introductie ŠKODA ENYAQ


Schrijf u direct in!

De ENYAQ iV is onthuld. En we hebben hem 5 oktober in onze showroom. Schrijf je in, kom langs en ontdek deze nieuwe elektrische ŠKODA onder het genot van een hapje en drankje!

Lees meer

Seat Limited Editions


Tot € 3.425 voordeel!

Met onze speciale Limited Editions van de SEAT Arona en Ibiza wordt het een nazomer om nooit te vergeten. We hebben namelijk een flinke portie handige features aan deze exclusieve modellen toegevoegd, voor een extra scherpe prijs!

Lees meer

Gratis Business Intense op de Ateca


Gratis extra features t.w.v. maximaal € 3.516

Meer voor minder? Kan gewoon, met de Ateca Business Intense! Onze vernieuwde SUV is zelfverzekerder, completer én voordeliger dan ooit. 

Lees meer

TourVoordeel op een DSG automaat


Tot € 2.500 voordeel!

U profiteert met het Tourvoordeel van extra scherpe acties. Zoekt u een nieuwe ŠKODA met automaat? Profiteer tijdens de Tour van DSG-voordeel tot € 2.500,- op diverse modellen.

Lees meer

ŠKODA Inruil
TourVoordeel


Nu tot € 2.500 extra inruilvoordeel

Tijdelijk is jouw auto nóg meer waard dan normaal! Ruil je oude auto in voor een nieuwe ŠKODA en profiteer tijdelijk van extra inruilvoordeel tot € 2.500. Bezoek RijnWoud Rotterdam voor meer informatie en een proefrit!

Lees meer

ŠKODA Private Lease TourVoordeel


Tijdelijk extra scherp geprijsd OP=OP

Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe private lease tarieven. De korting lopen hoog op en gelden de gehele looptijd van het contract.

Lees meer

SEAT Business Intense voordeel


Extra voordeel tot € 2.355

Met de Business Intense uitvoeringen van je favoriete SEAT modellen heb je al snel een dikke upgrade te pakken. En dat wil je:

Lees meer

De allerscherpste Private Lease prijs


U zoekt een scherpe Private Lease deal?

Laat uw gegevens achter via het formulier op onze actiepagina en wij doen u een uiterst scherp voorstel voor het gewenste model of, wanneer wij denken u een beter voorstel te kunnen doen, voor een vergelijkbaar model.

Lees meer

SEAT
inruilpremie


Nu tot € 750 extra inruilvoordeel
op een Ibiza, Arona of Leon!

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe SEAT Ibiza, Arona of Leon? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto tot € 1.500 extra inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.

Lees meer

ŠKODA Voordeelpakketten


Profiteer van ŠKODA Voordeel
tot € 2.890

Met de Voordeelpakketten van ŠKODA ga je voor het complete pakket met veel voordeel. Je profiteert nu namelijk van extra scherpe acties op diverse pakketten die passen bij jouw voorkeuren met een oplopende korting tot € 2.890.

Lees meer