Acties van ŠKODA en Seat

ŠKODA DSG-automaat actie


Scherpe meerprijzen op een DSG-automaat!
U rijdt vanaf € 1.500 meerprijs in een heerlijke DSG-automaat.

Lees meer

ŠKODA Inruilvoordeel


Nu tot € 700 extra inruilvoordeel

Tijdelijk is jouw auto nóg meer waard dan normaal! Ruil je oude auto in voor een nieuwe ŠKODA en profiteer tijdelijk van extra inruilvoordeel tot € 700. Bezoek RijnWoud Rotterdam voor meer informatie en een proefrit!

Lees meer

ŠKODA Private Lease voordeel


Tijdelijk extra scherp geprijsd OP=OP

Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe private lease tarieven. De korting lopen hoog op en gelden de gehele looptijd van het contract.

Lees meer

SEAT Business Intense voordeel


Extra voordeel tot € 3.516

Met de Business Intense uitvoeringen van je favoriete SEAT modellen heb je al snel een dikke upgrade te pakken. En dat wil je!

Lees meer

ŠKODA Voordeelpakketten


Profiteer van ŠKODA Voordeel
tot € 2.310

Met de Voordeelpakketten van ŠKODA ga je voor het complete pakket met veel voordeel. Je profiteert nu namelijk van extra scherpe acties op diverse pakketten die passen bij jouw voorkeuren met een oplopende korting tot € 2.310.

Lees meer

SEAT
inruilpremie


Nu tot € 750 extra inruilvoordeel
op een Ibiza, Arona of Leon!

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe SEAT Ibiza, Arona of Leon? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto tot € 750 extra inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.

Lees meer

De allerscherpste Private Lease prijs


U zoekt een scherpe Private Lease deal?

Laat uw gegevens achter via het formulier op onze actiepagina en wij doen u een uiterst scherp voorstel voor het gewenste model of, wanneer wij denken u een beter voorstel te kunnen doen, voor een vergelijkbaar model.

Lees meer