Seat Business Intense voordeel

4 redenen om
voor Business Intense te gaan

Met de Business Intense uitvoeringen van je favoriete SEAT modellen heb je al snel een dikke upgrade te pakken. En dat wil je:

 Extra voordeel tot € 2.415
 Voorzien van heel veel luxe
 Uitgerust met de populairste features
 Keuze uit heel veel modellen

 Een paar toffe Business Intense features
 

8 inch navigatiesysteem

Met het grote 8 inch navigatiesysteem, dat standaard is op elke Business Intense, rijd je niet alleen met alle gemak naar elke bestemming, maar koppel je ook je telefoon. Zo geniet je van je favoriete muziek en bel je met je favoriete contacten. Zo zijn zelfs de langste autoritten heel relaxed.

Draadloze telefoonlader

Nooit meer een lege telefoon dankzij de draadloze telefoonlader. Het speciale vak voor de versnellingspook is voorzien van QI technologie. Dit zorgt ervoor dat de telefoons, die draadloos laden ondersteunen, automatisch worden opgeladen. De draadloze telefoonlader is standaard op verschillende Business Intense uitvoeringen.

Park Assist

Met Park Assist, standaard op verschillende Arona Business Intense modellen, wordt parkeren een eitje. Jij kiest het plekje, de auto stuurt hem er automatisch in. Heeft jouw favoriete Business Intense model geen Park Assist? Geen zorgen, ook dan parkeer je schadevrij in met de parkeersensoren en/of achteruitrijcamer.

Kom langs!

Kom gerust langs in onze showroom en maak kennis met de Business Intense modellen van Seat.

De koffie staat klaar!
Michiel van der Glas