Use it. Or lose it.
Voordeel oplopend tot € 7.000!

Dit is de beste tijd van je leven. Je hebt de kennis, de passie en het lef om te doen wat je wil. En in de SEAT Leon Ultimate Editions zit alles wat jij daarvoor nodig hebt. Full LED koplampen, Keyless Entry/Go, Apple Carplay én een Virtual Cockpit. Het enige wat nog mist, ben jij. Maar met een voordeel oplopend tot € 7.000 zal dat niet lang meer duren, toch? Stap maar snel in.

 


De Ultimate Edition features:

Keyless Entry & Go

Nooit meer naar je sleutel zoeken met je handen vol. Dankzij Keyless Entry/Go ben je zo weg. Instappen en gaan!

BeatsAudio

Zwoele slow jams of energieke beats: dankzij de 300W versterker en een krachtige subwoofer van BeatsAudio klink alles fantastisch.

Virtual Cockpit

Alle informatie die je nodig hebt, in een keer af te lezen. Snelheidsmeter, navigatie, muziek of jouw ideale combinatie - geef je eigen cockit vorm.

Full LED koplampen

Spaarzaam in energieverbruik, krachtig in verlichting: de SEAT Leon Ultimate Editions zijn voorzien van de slimste lichttechnologie.

Park Assist

Met Park Assist wordt parkeren een eitje. Jij kiest het plekje, de auto stuurt hem er automatisch in.

Achteruitrijcamera

Zweethandjes en een verdraaide nek zijn verleden tijd met een achteruitrijcamera. Met een blik op het infotainmentsysteem weet jij genoeg.

Kies jouw Ultimate Edition; 5-deurs of station.

Daarom ga je voor een Ultimate Edition.

De Leon Ultimate Editions zijn completer uitgerust dan ooit. Alle features die je nodig hebt - en meer. Comfort zoals je nog nooit hebt ervaren. Prestaties die andere weggebruikers het nakijken geven. Dus, waar wacht je nog op?

Nu het is het moment.
Bestel jouw Leon Ultimate Edition bij RijnWoud Rotterdam!