Hoe werkt de Mijn SEAT-app?

In deze constant veranderende wereld wordt technologie geavanceerder met de dag. Zo kan elke eigenaar van een SEAT uit 2016 of later nu via een app informatie krijgen over zijn/haar auto. Dit gaat van handige servicevideo’s en contact met pechhulp tot het van afstand controleren of de deur wel op slot zit. De handigste features worden uitgelegd in dit artikel.

Dashboardinformatie

Op de Mijn SEAT-app kun je alle informatie krijgen die op het dashboard van jouw auto te zien is, zoals bijvoorbeeld het brandstofpeil. Zo kun je vanuit huis checken of je gelijk aan die lange tocht kunt beginnen of dat je extra tijd moet inplannen om te tanken. Ook kun je nog meer dan dat zien. Zo krijg je bijvoorbeeld alerts over een eventuele afwijking in de accu- of bandenspanning.

Rijstijlscore

Met jouw rijstijl kun jij je differentiëren van de andere Mijn SEAT-gebruikers. Op een schaal van 0 tot 100 krijg jij een cijfer van de app met daarbij feedback over hoe je dat cijfer kunt verhogen. De app zorgt hiermee voor een leuke manier om de wegen een stukje veiliger te maken. Hoe hoog op het leaderboard sta jij?

Leasestatus

Als je jouw SEAT leaset, dan is het mogelijk om inzicht te krijgen in de gereden kilometers, die je kunt vergelijken met de afgesproken jaarkilometrage. Loop je bij, achter of voor? Moet je bijbetalen of krijg je geld terug? Je kunt dit allemaal gemakkelijk zien op de app.

Parkeren

Het is mogelijk om de Mijn SEAT-app te koppelen aan een Parkmobile-account. Hiermee kun je dus gemakkelijk betaald parkeren en zal de sessie automatisch stopgezet worden zodra je weer begint te rijden. En dankzij de locatievoorziening kun je altijd terugvinden waar je jouw SEAT geparkeerd hebt.

Erkende SEAT-dealer

Autobedrijf RijnWoud is een erkende merkdealer voor SEAT. Wij kennen dit merk als geen ander. Wilt u graag een afspraak maken of een proefrit ervaren? Neem dan contact op via e-mail [info@rijnwoud.nl] of telefoon [010-4139613].

Deel dit bericht: