Met je SEAT of ŠKODA op vakantie? Doe een vakantiecheck!

De vakantieperiode staat weer voor de deur! Veel mensen kiezen ervoor om met hun eigen auto op vakantie te gaan. Logisch, want met de auto ben je flexibel en kun je veel spullen meenemen.

Als je ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan is het belangrijk dat je auto in orde is. Niets is namelijk vervelender dan tijdens je vakantie met autopech stil te komen staan in het buitenland. Doe daarom altijd een vakantiecheck! Met een vakantiecheck wordt de kans op veel pechsituaties flink verkleind.

Bij Autobedrijf RijnWoud kun je terecht voor een vakantiecheck voor je SEAT of ŠKODA. Waarom een vakantiecheck? Dat lees je hier!

Controle van belangrijke onderdelen

Tijdens een vakantiecheck wordt je SEAT of ŠKODA op een aantal belangrijke punten gecheckt. Zo weet je tijdig of jouw auto de lange reis wel of niet aankan. De volgende onderdelen worden gecontroleerd:

  • Remmen
  • Accu
  • Banden
  • Diverse vloeistoffen
  • Verlichting
  • Uitlaat
  • Airco (optioneel)
  • Voorruit en ruitenwissers
  • Motor

Als er onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden, wordt er vooraf contact met je opgenomen voor goedkeuring. Zorg er dus voor dat je tijdig een vakantiecheck laat uitvoeren. Liefst 6-8 weken voor vertrek.

Onbezorgd op vakantie

Een vakantie is bedoeld om te ontstressen en om tot rust te komen. Dat lukt natuurlijk niet als je auto bijvoorbeeld ongewenste geluiden maakt of andere gebreken vertoont. En zeg nou zelf, je rijdt toch een stuk lekkerder als je weet dat alles gewoon in orde is? Met een vakantiecheck kun je dus écht onbezorgd gaan rijden en genieten van je vakantiereis.

Fris op reis

Verkeersdrukte en files vermijden is niet altijd haalbaar tijdens je vakantie. Als je op een hete dag midden in de file komt te staan is het wel zo prettig als de airco van je auto optimaal werkt. Door tijdens een vakantiecheck direct een aircocheck en onderhoudsbeurt uit te voeren weet je zeker dat je de hele vakantie fris en alert achter het stuur zit. Wel zo veilig!

SEAT en ŠKODA dealer Rotterdam

Autobedrijf RijnWoud is merkdealer voor SEAT en ŠKODA voor de regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen en Schiedam. Bij ons ben je aan het juiste voor service en onderhoud, zoals een vakantiecheck. Meer weten? Neem contact op of maak direct een werkplaatsafspraak!

Deel dit bericht: