Speciaal voor onze zakelijke klanten heeft Autobedrijf RijnWoud een Business Center.

Eén loket voor de zakelijke klant, voor zowel de berijder als de wagenparkbeheerder. In onze showroom aan de Autostrada geven wij u een echte Skoda en SEAT beleving en voorzien we u van vakkundige informatie over de Skoda en SEAT modellen. 

Tevens kunnen we u voorzien van advies aangaande zakelijke koop, full operational lease of financial lease. Daarbij richten we ons specifiek op de MKB-ers en ZZP-ers en weten als geen ander wat voor hen van belang is rondom zakelijke mobiliteit. U maakt eveneens kennis met onze werkplaatsreceptie zodat u weet wie zich over uw auto ontfermt in geval van onderhoud. Kortom een hoogwaardig serviceniveau en persoonlijke aandacht die u als klant verdient. 

Uw voordeel is dat uw gesprekspartner bij RijnWoud kennis van zaken heeft en u alles via de Business Center unit kan laten regelen. Hierdoor kunt u en/of uw medewerkers zich volledig richten op de eigen werkzaamheden en wordt u door ons volledig ontzorgd.

Namens RIJNWOUD is Viggo Bok uw accountmanager in zakelijke mobiliteit.

‘Als accountmanager binnen Autobedrijf RijnWoud ben ik verantwoordelijk voor zowel het informeren als adviseren van onze zakelijke klanten op het gebied van de Skoda en SEAT modellen en de mogelijkheden tot aanschaf of leasing.

Het doel is samen met u op zoek te gaan naar hoe ik u kan faciliteren op een manier die u prettig vindt’. Voor meer informatie over onze auto’s en diensten kom ik graag bij u langs. Uiteraard bent u zelf ook van harte welkom in onze showroom aan het Toepad 19 (Autostrada, onder de Van Brienenoordbrug) in Rotterdam.

U kunt Viggo bereiken per mail: vbok@rijnwoud.nl 
of telefonisch: 06 82 17 81 06.