Leon CUPRA R

Leon CUPRA R

 

De meest brute SEAT ooit!

De gloednieuwe Leon Cupra R: De krachtigste SEAT tot nu toe. Afgewerkt met carbon wat zorgt voor de stealth look van deze gelimiteerde auto. Propvol met de beste veiligheidsfeatures en technologieën. Uniek door zijn brede, dynamische design met koperen details. Al je zintuigen worden geprikkeld. Je ziet het, je hoort het, je voelt het. Dit is de Cupra R.

Wees de stem, niet de echo

De nieuwe Leon Cupra R is gebouwd voor de enkelingen die de kans krijgen om hem te rijden. Maar 799 stuks wereldwijd, elk met zijn eigen serienummer, zodat jij wordt herinnert aan dat je een van de weinige bent.

Dankzij het donkere interieur wordt het koper benadrukt waardoor elk compartiment eruit springt. Van de grote luchtinlaten tot het alcantara stuurwiel straalt de Cupra R een waar beest uit. Een schoonheid vanuit elk opzicht.

De kwaliteit achter de kracht

Geniet van onze krachtigste motor ooit. Nog meer halen uit je rijervaring? Schakel dan de CUPRA-modus in voor die extra kick en maximale prestaties.

De Cupra R is niet meer te stoppen, tenzij de rem wordt ingedrukt om de spectaculaire prestaties van de Brembo remschijven erop los te laten. De kuipstoelen zorgen voor een sportieve zit en dragen bij aan de spectaculaire ervaring van het rijden in de Cupra R. De Cupra kan het allemaal. Nu is het aan jou. Maak het verschil.

Interesse?


Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie.

De koffie staat klaar!
Michiel van der Glas