Het laatste nieuws

SEAT ATECA| Rijden in de stad is nooit meer hetzelfde

SPORTIEF GEPRIJSD: SEAT ATECA FR VANAF € 33.950


De Ateca FR maakt zijn sportieve ambities duidelijk met een dynamische exterieurstyling. Daarnaast biedt hij een zeer complete standaarduitrusting. De prijslijst begint bij € 33.950 voor de Ateca FR met 1.4 EcoTSI 110 kW/150 pk.

Lees meer
SEAT ARONA | Compact maar groots

SEAT ARONA ‘BEST BUY’ BINNEN ZIJN SEGMENT


De SEAT Arona behoudt in vergelijking met zijn directe concurrenten de hoogste restwaarde en schrijft het minst af. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de Autovista Group, het toonaangevende onderzoeksbureau voor de automobielwereld. Het bureau deed onderzoek naar de restwaarde en afschrijving van auto’s in de zes belangrijkste Europese markten en concludeert dat de Arona de beste koop binnen zijn segment is.

Lees meer
ŠKODA KAROQ | Veelzijdig & avontuurlijk <BR> Eind december in de showroom!

ŠKODA’s compacte SUV KAROQ is er vanaf € 28.990. Bestel hem nu bij Autobedrijf RijnWoud!


De ŠKODA KAROQ is vanaf medio november te bestellen bij Autobedrijf RijnWoud, uw ŠKODA-dealer!. De prijslijst start bij € 28.990* (prijs per 1 januari 2018) voor de riant uitgeruste KAROQ 1.0 TSI Ambition. Vanaf eind december is de KAROQ te zien bij Autobedrijf RijnWoud; de levering start eind januari 2018.

Lees meer
20 miljoen ŠKODA 'S | KAROQ loopt als 20 miljoenste <BR>ŠKODA van de band in Kvasiny

ŠKODA'S 20 miljoenste auto


In de fabriek in Kvasiny is de twintig miljoenste ŠKODA van de band gerold. De jubilaris is een ŠKODA KAROQ. Met het feestexemplaar onderstreept ŠKODA AUTO het succes van zijn groeistrategie. Sinds de toetreding tot de Volkswagen Groep in 1991 heeft ŠKODA zich ontwikkeld tot een wereldspeler

Lees meer