Introductievoordeel Octavia

Introductievoordeel ŠKODA Octavia


Maak Kennis met de nieuwe Octavia. Nu in de showroom bij RijnWoud Rotterdam!

Nog strakker, slimmer en de ruimste in zijn klasse. Dit is de nieuwe ŠKODA OCTAVIA. Hij heeft een nog scherper design, nieuwe assistentie- en infotainmentsystemen en biedt jou het nieuwste op het gebied van connectiviteit. Nu in de showroom bij Rijnwoud vanaf € 22.790. De Combi is vanaf € 23.690.

Profiteer tijdelijk van het Octavia introductievoordeel met € 710,- voordeel op een DSG-automaat en tot wel € 1.090,- op Tech pakketten. De beide acties zijn te combineren tot een maximaal voordeel van maar liefst € 1.800,-! Bijkomend voordeel: je rijdt nu al een nieuwe Octavia vanaf € 165,- bijtelling per maand (Octavia Combi € 172,- p/m).


 


 

Simply Clever


Zoals je van de ŠKODA Octavia gewend bent zit ook het vernieuwde model weer vol met state of the art technologieën. Denk aan een vernieuwd infotainment systeem, verschillende connectiviteitssystemen en assistentiesystemen zoals Trailer Assist, Front Assist en Park Assist. Daarnaast zit het vernieuwde model vol Simply Clever oplossingen zoals de slimme ijskrabber in de tankklep en tal van andere features die het leven simpel houden.

 Nog meer ruimte nodig?

De vernieuwde Octavia Combi biedt een maximale laadruimte van 1.740 liter.