SKODA Drive edities

ŠKODA Drive edities

De ŠKODA Drive modellen zijn speciale edities voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem. En daar bovenop extra voordelige optiepakketten voor nog meer comfort en gebruiksgemak. Denk hierbij aan een multifunctioneel stuurwiel, 15 inch lichtmetalen velgen en een bluetooth carkit.


Fabia Drive - Tijdelijk tot wel € 2.910 voordeel

De Fabia Drive is een speciale editie voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem. En daar bovenop als optie een extra voordelig Tech-pakket voor nog meer comfort en gebruiksgemak. Denk hierbij aan een multifunctioneel stuurwiel en een bluetooth carkit. De Fabia Drive is al verkrijgbaar vanaf € 18.250* (normaal € 20.940) met een voordeel dat kan oplopen tot wel € 2.910. Pak je sleutels, stap in en… Drive!Rapid Spaceback Drive - Tijdelijk tot wel € 5.520 voordeel

De Rapid Spaceback Drive kost normaal € 23.540,-, dankzij € 3.050,- voordeel kost de Drive nu slechts € 20.490,-. Daarnaast profiteer je ook van voordeel op het Tech pakket, normaal kosten deze opties € 800,- maar nu slechts € 390,-, dit levert een voordeel van € 410,- op. Als je ook voor het Style pakket kiest kan je voordeel nog verder oplopen, dit levert je namelijk € 500,- voordeel op. Het Style pakket kost nu namelijk € 690,- in plaats van € 1.190,-. Kies je voor een Rapid Spaceback Drive met DSG-automaat dan profiteer je van nog meer voordeel, namelijk € 1.560,-. De DSG-automaat kost namelijk € 440,- in plaats van € 2.000,-.

Overweeg jij je oude auto in te ruilen? Dankzij onze € 400,- inruilpremie kan je totale voordeel dan oplopen tot zelfs € 5.920,-.
Fabia Combi Drive - Tijdelijk tot wel € 2.910 voordeel

De Fabia Combi Drive is een speciale editie voor extra veel rijplezier. Zeer scherp geprijsd en standaard rijk uitgerust, bijvoorbeeld met een geavanceerd navigatiesysteem. En daar bovenop als optie een extra voordelig Tech-pakket voor nog meer comfort en gebruiksgemak. Denk hierbij aan een multifunctioneel stuurwiel en een bluetooth carkit. De Fabia Combi Drive is al verkrijgbaar € 19.150* (normaal € 21.840) met een klantvoordeel dat kan oplopen tot wel € 2.910. Pak je sleutels, stap in en… Drive!

Interesse? Kom gerust langs in onze showroom!