Voordeel op de nieuwe Leon

De Seat Leon is vernieuwd en staat nu in de showroom!


Hier is hij dan, de vernieuwde SEAT Leon 5-deurs.

Met zijn scherpe design, state of the art technische innovaties en talloze verbeteringen is de Leon 5-deurs in één klap een van de meest sportieve uitgebreide auto’s in zijn segment. Of je nou spontaan in je auto stapt of vele kilometers moet afleggen voor je werk, met de SEAT Leon 5-deurs is elke rit een unieke beleving.

 

Met een fris uiterlijk en scherpe lijnen heeft de SEAT Leon een subtiele make-over gekregen.

Jong en modern, terwijl het wel een echte Leon blijft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strak vormgegeven Full-LED koplampen en mistlampen, waardoor je ook in het donker altijd zal opvallen. Daarnaast komt de vernieuwde SEAT Leon ook met nieuwe kleuren. De verschillende uitvoeringen zorgen er voor dat er altijd een Leon is die bij jou past. Wat dacht je van de sportieve FR Business Intense?

 

ACTIE: € 1.990 voordeel!

De vernieuwde en extra sportieve Leon 5-deurs is klaar voor iedere situatie, net als jij. En zakelijk gezien nu wel heel voordelig! Tijdelijk krijg je namelijk gratis een comfortabele DSG automatische versnellingsbak, kun je deze toch al complete uitvoering met € 1.990 voordeel uitrusten als Business Intense én loopt het voordeel verder op tot wel € 4.440! Maak daarom snel een afspraak voor een proefrit of bezoek onze site. Je rijdt al een SEAT Leon 5-deurs vanaf € 24.750. 
 

 

Optimale veiligheids mogelijkheden!
 

Vernieuwend interieur

De vernieuwde SEAT Leon 5-deurs zit vol met nieuwe functies die jouw rit niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler maken. Er altijd wel een functie bij die bij jouw rijstijl en leven past. Denk eens aan keyless entry/go of de draadloze telefoonladerInteresse? Kom gerust langs in onze showroom!