Autobedrijf Rijnwoud wordt Auto Hoogenboom

‘Onze persoonlijke service onder een nieuwe naam’


Met trots kunnen wij u melden dat Autobedrijf Rijnwoud en Auto Hoogenboom de krachten hebben gebundeld. Onder de naam Auto Hoogenboom zetten wij onze bestaande en nieuw te ontwikkelen activiteiten aan Toepad 19 te Rotterdam (Autostrada) voort.


Auto Hoogenboom is officieel dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens in de regio Rotterdam-Rijnmond.
 


Wat betekent dat voor u?

Het team van Autobedrijf Rijnwoud, onder leiding van Wouter van Engen en Reinier Renckens, blijft voor u klaar staan in de vestiging aan Toepad 19 te Rotterdam. Ook in de toekomst behoudt u de service, kwaliteit en persoonlijke aandacht die u van ons gewend bent!


Samen nóg sterker

Door de samenvoeging van beide bedrijven kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.

  • Voor de merken SEAT & ŠKODA kunt u behalve in de vestiging in Rotterdam-Noord (Toepad 19) nu ook terecht bij de vestigingen in Rotterdam-Zuid, Spijkenisse én Vlaardingen. Zowel voor nieuwe auto’s, occasions als voor service.
  • Daarnaast profiteert u van een grotere inkoopkracht, bredere technologische kennis en nieuwe diensten zoals verhuur- en (short)leaseactiviteiten. Wij zullen blijven innoveren om ook in de toekomst aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.


Afspraak maken?

Dat kan gewoon nog via de bekende telefoonnummers, e-mail en  website. Het vertrouwde team met de voor u bekende gezichten ontvangt u graag!

Toepad 19 (Autostrada)
3063NJ Rotterdam

✆ ŠKODA: 010-4220722
✆ SEAT: 010-4139613
E-mail: info@rijnwoud.nl

 

Ook het bekende werkplaatsteam blijft voor u klaar staan!Meer weten over Auto Hoogenboom?

Bezoek onze website: www.autohoogenboom.nl