ŠKODA
CITIGO ͤ iV

Let op! Bijna uitverkocht!

Actieradius
tot 260km

Accu 80% vol in 60 minuten

Onze elektrische stadsauto

Elektrische stadsauto's zijn enorm populair onder de mensen die zich veel in drukke steden begeven. De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

PROEFRIJDEN IN DE ŠKODA CITIGO ͤ iV?

STANDAARD GARANTIES OP JOUW CITIGOᵉ iV

8 jaar garantie op de accu

Op de hoogvoltaccu in de CITIGO ͤ iV heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde ŠKODA monteur. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

Tot 6 jaar onderhoud

De CITIGO ͤ iV wordt standaard geleverd met tot wel 6 jaar onderhoud (max. 90.000km), waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houd je je CITIGO ͤ iV zo lang mogelijk als nieuw.

2 jaar garantie op de hele auto

Op elke ŠKODA zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je je de CITIGO ͤ iV volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden.

Meer weten?
Vraag naar de garantieregelingen.

€ 4.000 subsidie op jouw CITIGO ͤ iV

De overheid stimuleert elektrisch rijden onder andere met de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP).
Zo kom je nu in aanmerking voor maximaal € 4.000 subsidie** op 100% elektrische auto's die je koopt (ook geldig i.c.m. Private Lease).
Kies je een occasion? Dan kom je in aanmerking voor € 2.000 subsidie.

Deze subsidie loopt tot 1 juli 2025. Soms zijn er ook regionale of gemeentelijke subsidies beschikbaar, zoals subsidies voor laadpalen of de aanschaf van een elektrische auto voor zakelijk gebruik. Neem contact op met jouw gemeente voor meer informatie of kijk in het overzicht met beschikbare subsidies en regelingen.

Voor auto’s die na 29 oktober verkocht zijn, is het niet meer mogelijk om subsidie aan te vragen.
Vanaf 4 januari 2021 is er opnieuw subsidie voor auto’s die in 2021 verkocht worden.

Dit geldt tot het budget voor 2021 is uitgeput.