ŠKODA ENYAQ
COUPÉ iV RS

Snel rijden?
Bestel dan nu!

V.a. € 51.690

Onze elektrische Coupé

ŠKODA’s elektrische ENYAQ COUPÉ iV toont zijn stijlvol gelijnde carrosserie. Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de coupé een nog betere stroomlijn dan de ENYAQ iV. Een actieradius tot maximaal 545** km is het resultaat. Met 570 liter laadruimte, keuze uit verschillende Design Selections en een 13 inch touchscreen als echte blikvanger. De ENYAQ iV is beschikbaar met verschillende accupakketten die kunnen laden met een maximum van 135 kW/u.

De ENYAQ COUPÉ iV is nu bestelbaar.

STANDAARD GARANTIES OP JOUW ENYAQ iV

8 jaar garantie op de accu

Op de hoogvoltaccu in de ENYAQ COUPÉ iV heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde ŠKODA monteur. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

Tot 7 jaar onderhoud inclusief

De ENYAQ COUPÉ iV wordt standaard geleverd inclusief tot en met 7 jaar onderhoud, waarbij de auto, wanneer nodig, op alle belangrijke punten gecontroleerd wordt. De services die hier onder vallen bestaan uit inspectieservices, het vervangen van het interieurfilter, het verversen van de remvloeistof en het reinigen van de trommelremmen. Ook voeren we gelijk een APK uit indien het nodig is. Zo houd je je ENYAQ COUPÉ iV zo lang mogelijk als nieuw.

2 jaar garantie op de hele auto

Op elke ŠKODA zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je je de ENYAQ COUPÉ iV volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden.

Meer weten?
Vraag naar de garantieregelingen.

Verrassend ruim

De ENYAQ COUPÉ iV heeft een prachtige aflopende daklijn en die gaat zeker niet ten koste van de passagiers: "De hoofdruimte van de COUPÉ achterin is exact even ruim als die van de ENYAQ iV. Dit dankzij het enorme glazen dak.": Autoweek (2022). Ook met je bagage hoef je niet te proppen. De ENYAQ COUPÉ iV heeft met 570 liter bagageruimte slechts 15 liter minder dan de ENYAQ iV.

Verrasendruim.jpg

Hoe werkt elektrisch laden?

Als je elektrische auto geleverd is, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat bij ŠKODA wel goed. Tijdens het bestellen van je elektrische auto kun je namelijk direct alles regelen rondom laden. In één klap heb je dan je laadpunt, laadpas én mobiliteit van Shuttel geregeld. Voor zakelijk- én thuisgebruik.

Laden.jpg