ŠKODA
ENYAQ iV

V.a. € 43.690

De ENYAQ iV is de ideale auto voor een weekend weg met jouw Zaterdagfamilie.

Met een actieradius van 537 km* rijd je naar de Ardennen en weer terug. Onze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de ENYAQ iV een 13 inch multimediascherm waarop je eenvoudig je route uitstippelt. En vind je het leuk om met de caravan op pad te gaan? Geen probleem. De ENYAQ iV is in staat om tot 1.200 kg* gewicht te trekken. Zakelijk rijd je de ENYAQ iV vanaf € 157 netto bijtelling per maand.

KIJK HIER WELKE ŠKODA'S ENYAQ iV ER OP VOORRAAD ZIJN

DE ŠKODA ENYAQ iV IS NU TE BESTELLEN!

Actieradius

De ENYAQ iV komt beschikbaar in 5 vermogensvarianten. Een 109 kW sterke basisversie met een 52 kWh accu (range van 340 km), de 132 kW sterke versie met een 58 kWh acuur (range 390 km) en een 150 kW sterke versie met 77 kWh accu (range van 510 km).

De versie met vierwielaandrijving levert 225 kW, is voorzien van de 77 kWh accu en heeft een range van maximaal 460 km. Deze uivoering sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 6,2 seconden.

enyaq_actieradius.jpg

Elektrisch laden

De ENYAQ iV kan op drie verschillende manieren worden geladen. Dat kan thuis met zowel een 230-volt aansluiting (2.3kW) of een 11kW walbox. Dan kan de iV 60 in 6 uur en 45 minuten volledig worden geladen en de iV 80 in 7 uur en 30 minuten.

Met een DC snellader van 125 kW kan de accu naar verwachting in maximaal 42 minuten worden geladen van 5% naar 80%.

enyaq_opladen.jpg

Hoe werkt elektrisch laden?

Als je elektrische auto geleverd is, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op.
Gelukkig zit dat bij ŠKODA wel goed. Tijdens het bestellen van je elektrische auto kun je namelijk direct alles regelen rondom laden.
In één klap heb je dan je laadpunt, laadpas én mobiliteit van Shuttel geregeld. Voor zakelijk- én thuisgebruik.

STANDAARD GARANTIES OP JOUW ENYAQ iV

8 jaar garantie op de accu

Op de hoogvoltaccu in de ENYAQ iV heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde ŠKODA monteur. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

Tot 6 jaar onderhoud inclusief

De ENYAQ iV wordt standaard geleverd met tot wel 6 jaar onderhoud, waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houd je je ENYAQ iV zo lang mogelijk als nieuw.

2 jaar garantie op de hele auto

Op elke ŠKODA zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je je de ENYAQ iV volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden.

Meer weten?
Vraag naar de garantieregelingen.