ŠKODA
FABIA COMBI

Complete COMBI

V.a. € 18.690

Private Lease v.a. € 339 * p/m

De FABIA zet de toon

Frisse designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de ŠKODA FABIA COMBI. De COMBI biedt meer ruimte dan de FABIA HATCHBACK, waardoor hij zeer geschikt is als je gaat voor meer flexibiliteit én ruimte. Met de achterbanken plat creëer je een ruimte van 1.395 liter. Een front met LED-dagrijverlichting geeft de FABIA COMBI een krachtige uitstraling. Daarnaast beschikt de FABIA COMBI standaard over talloze handige ‘Simply Clever’ functies en features. Optioneel is de FABIA COMBI leverbaar met alles wat je nodig hebt, zoals: navigatie, DAB+ radio, Cruise Control, Bluetooth Telefoonvoorbereiding en een Panoramadak voor de sportievere look. Ontdek de FABIA COMBI en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

PROEFRIJDEN IN DE ŠKODA FABIA?

Front Assist

Wanneer er gevaar dreigt en je zelf niet tijdig ingrijpt, remt de Front Assistant voor jou. Automatisch, met behulp van radartechnologie.
 

Smart Light Assistant

De auto schakelt zelf tussen dim- en grootlicht. Zo worden er nooit meer tegenliggers verblind.


Park Assist

Parkeren was nog nooit zo makkelijk.

Skoda-fabia-hatchback-ParkAssist.jpg

SIMPLY CLEVER

Paraplu in houder
Zeg je ŠKODA, zeg je standaard paraplu aan boord. Uiteraard ook in de FABIA, in een daarvoor ontworpen houder onder de bijrijderstoel.

IJskrabber in de tankklep
Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke FABIA heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

Slimme verlichting
De kofferbak wordt verlicht via uitneembare bagageruimteverlichting. Heb je dus ergens anders licht nodig? Neem hem eenvoudig uit en schijn bij.