ŠKODA
KAMIQ

Onze stads-SUV

V.a. € 27.290

Private Lease v.a. € 429 * p/m

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto

Veel beter kun je de KAMIQ niet omschrijven. De cross-over mixt de klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit, optimaal zicht, veiligheid en flexibiliteit – met de wendbare rijeigenschappen van een coupé in de compacte klasse. Met moderne assistentie- en infotainmentsystemen, veel ruimte en talloze Simply Clever-functies, is de KAMIQ een echte ŠKODA. Het model is standaard rijk uitgerust en voorzien van onder meer: Airconditioning, LED-achterlichten, Front Assist en Lane Assist. Ontdek de KAMIQ en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

PROEFRIJDEN IN DE ŠKODA KAMIQ?

Slimme assistenten


Adaptive Cruise Control

De adaptieve cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.
 

Front Assist

Dankzij Front Assist word jij niet verrast. Dit systeem detecteert namelijk door middel van sensoren een naderende aanrijding en maakt de remweg zo kort mogelijk om deze te voorkomen.

kamiq_front_assist.jpg

SIMPLY CLEVER

Paraplu in houder
ŠKODA's hebben een compartiment in de voordeuren of onder de passagiersstoel voorin dat is ontworpen voor het opbergen van paraplu's. De compartimenten zijn waterafstotend waardoor vochtige paraplu's hier opgeborgen kunnen worden, zonder dat er vocht in het voertuig lekt.

IJskrabber in de tankklep
Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke KAMIQ heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

Phonebox
De Phone Box is een opbergvak voor mobiele telefoons in de middenconsole dat mobiel bellen mogelijk maakt, zelfs als het signaal zwak is. Met de Phone Box kun je jouw smartphone ook opladen met behulp van de Qi draadloze standaard.