ŠKODA
KAROQ

Onze complete SUV

V.a. € 31.490

Private Lease v.a. € 469 * p/m

Avontuurlijk met een strak design

De ŠKODA KAROQ is in alles voorzien van een avontuurlijk en strak design. De hoge zit, de ruimte, het optimale zicht en de uitgebreide infotainmentsystemen tekenen deze complete SUV. Met zijn rij-assistenten en features kan de KAROQ je op ieder terrein veilig thuisbrengen. Zo is de KAROQ standaard voorzien van Navigatie, Cruise Control en Automatische Airconditioning. Daarbij combineert het nieuwe interieurconcept uitstekende functionaliteiten met hoogwaardige materialen. De KAROQ laat je genieten van een avontuurlijk design, een natuurlijk gevoel van veiligheid en praktisch gebruik van ruimte.  Ontdek de KAROQ en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

PROEFRIJDEN IN DE ŠKODA KAROQ?

Slimme assistenten


Adaptive Cruise Control

De adaptieve cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.
 

Travel Assist

Deze verkeersbordenherkeninning  werkt via het navigatiesysteem en een slimme camera, en herinnert je onder meer aan snelheidslimieten en inhaalverboden.

adaptive_cruise_control.jpg

SIMPLY CLEVER

Paraplu in houder
ŠKODA's hebben een compartiment in de voordeuren of onder de passagiersstoel voorin dat is ontworpen voor het opbergen van paraplu's. De compartimenten zijn waterafstotend waardoor vochtige paraplu's hier opgeborgen kunnen worden, zonder dat er vocht in het voertuig lekt.

IJskrabber in de tankklep
Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke KAROQ heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

Tassenhaak
De stevige haken in de kofferbak zijn ontworpen om voorwerpen of bagage op te hangen, die anders door de kofferbak rollen of niet zouden passen. Handig als je de boodschappen moet vervoeren of je sportuitrusting.