De vernieuwde
ŠKODA KODIAQ

Medio september in de showroom

V.a. € 39.890

Private Lease v.a. € 744 * p/m

Voor grote Zaterdagfamilies

De vernieuwde ŠKODA KODIAQ is sterker en blinkt nog meer uit in alle opzichten. De KODIAQ heeft alles wat een SUV op ieder terrein nodig heeft. Veiligheid, rijcomfort, optimaal zicht, een sportief uiterlijk én een mogelijkheid tot 7 zitplaatsen. Je kunt dus gegarandeerd met je hele Zaterdagfamilie op pad. Ook met zijn uitgebreide standaarduitrusting zal de KODIAQ je niet teleurstellen. Zo is hij standaard voorzien van navigatie, cruise control en automatische airconditioning. Ontdek de KODIAQ en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

PROEFRIJDEN IN DE ŠKODA KODIAQ?

Slimme assistenten


Lane Assist

Lane Assist+ helpt je om de auto in het midden van de rijstrook te houden. Het is actief vanaf een snelheid van 60 km/h.
 

Side Assist

Met behulp van radarsensoren in de achterbumper houdt Side Assist het gebied achter en naast je auto in de gaten.

Side_assist.jpg

SIMPLY CLEVER

Paraplu in houder
ŠKODA's hebben een compartiment in de voordeuren of onder de passagiersstoel voorin dat is ontworpen voor het opbergen van paraplu's. De compartimenten zijn waterafstotend waardoor vochtige paraplu's hier opgeborgen kunnen worden, zonder dat er vocht in het voertuig lekt.

IJskrabber in de tankklep
Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke KODIAQ heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

Parkeerkaarthouder
Rondslingerende parkeerbonnetjes in je auto behoren tot de verleden tijd. De ŠKODA KODIAQ beschikt over een handige parkeerkaarthouder achter je voorruit. Zo is die ook nog eens optimaal zichtbaar voor de parkeercontrole.