ŠKODA OCTAVIA
HATCHBACK

Onze ideale Hatchback

V.a. € 29.790

Grote stap in technologie en design

Het nieuwe ontwerp van de OCTAVIA is dankzij de strakke en stoere contouren een stationwagen met stijl én heel veel ruimte. Het model heeft een fris uiterlijk en is voorzien van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van infotainment en features. Zo is de nieuwe OCTAVIA leverbaar met Full-LED matrix koplampen, een uitgebreide Virtual Cockpit, twee 10 inch schermen en een Head-up Display, welke informatie projecteert op de voorruit. Daarbij combineert het nieuwe interieurconcept uitstekende functionaliteiten met hoogwaardige materialen. Een auto die voldoet aan de eisen van je gezin en privé gebruik. Ontdek de OCTAVIA en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

PROEFRIJDEN IN DE ŠKODA OCTAVIA?

Nieuw interieurconcept


De middenconsole, de portierbekledingen en het dashboard zijn geheel opnieuw ontworpen. Het dashboard is opgebouwd uit meerdere lagen waarvan de lijnen en kleuren de kenmerkende vorm van de ŠKODA-grille weerspiegelen. Met het instrumentarium benadrukt de nieuwe OCTAVIA de interieurruimte. Verder heeft ŠKODA de virtuele cockpit verfijnd en twee 10 inch schermen toegevoegd.

octavia_interieur.jpg

Slimme assistenten


Adaptive Cruise Control

De adaptieve cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.
 

Adaptive frontlight system

Het adaptive frontlight system gebruikt de camera boven de binnenspiegel en kan tegenliggers herkennen. GEbruik je grootlicht, dan wordt de lichtstraal automatisch gedimd op de plek waar de tegenligger zit. Zo blijft de rest van de weg perfect verlicht, zonder dat he tegenligger verblind wordt.

adaptive_frontlight_system.jpg

SCHONER EN ZUINIGER DAN OOIT

De OCTAVIA iV

De OCTAVIA iV, een Plug-in Hybrid (PHEV), is zowel voorzien van een brandstof- als elektromotor. De accu heeft een grote capaciteit en kan worden opgeladen met een stekker. De OCTAVIA iV kan daardoor tot 60 km* volledig elektrisch rijden. Dit zorgt voor een zuinige en comfortabele rij-ervaring. Bekijk hieronder de video met meer uitleg.

e-TEC

De e-TEC is een Mild Hybrid (MHEV) en combineert een brandstofmotor met een elektromotor. De accu wordt continu opgeladen doordat de remenergie bij het afremmen en uitrollen wordt opgeslagen. Dit betekent een lager verbruik én een lagere uitstoot. Bekijk hieronder de video met meer uitleg.

G-TEC

De OCTAVIA met een G-TEC motor rijdt op aardgas (CNG) en is niet alleen milieu- maar ook budgetvriendelijk. Naast dat het een stillere motor is, rijd je ook schoner. Bekijk hieronder de video met meer uitleg.