ŠKODA SCALA

Onze sportieve stadsauto

V.a. € 24.890

Private Lease v.a. € 399 * p/m

Je kunt er niet omheen

De SCALA is een ideale stadsauto met sportieve looks. Het nieuwe design van de SCALA is strak en heeft met zijn strakke lijnen een stoere uitstraling De SCALA heeft de wendbare eigenschappen van een coupé, maar is met veel kofferbakruimte, compacte afmetingen, talloze Simply Clever-functies en moderne infotainmentsystemen een echte ŠKODA. Daarbij is hij standaard voorzien van o.a. Airconditioning, LED-dagrijverlichting en Lane Assist. Kortom: een Hatchback waar je niet omheen kunt. Ontdek de SCALA en personaliseer hem naar jouw eigen wensen

PROEFRIJDEN IN DE ŠKODA SCALA?

Slimme assistenten


Adaptive Cruise Control

De adaptieve cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.
 

Blind Spot Detect

Dodehoek-herkenning 'ziet' via parkeersensoren voor en achter verkeer dat zich in de dode hoek bevindt en waarschuwt je tijdig.


Lane Assist

De Lane assist van ŠKODA houd je altijd binnen de rijbaan.


Park Dinstance Control

Sensoren in de bumpers houden in de gaten hoeveel afstand je hebt tot obstakels rondom je auto.

Scala_lane_assist.jpg

SIMPLY CLEVER

Paraplu in houder
De ŠKODA SCALA beschikt standaard over een parapluhouder. Je vindt hem in de portier van de bestuurderzijde.

IJskrabber in de tankklep
Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke SCALA heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

Parkeerkaarthouder
Rondslingerende parkeerbonnetjes in je auto behoren tot de verleden tijd. De ŠKODA SCALA beschikt over een handige parkeerkaarthouder achter je voorruit. Zo is die ook nog eens optimaal zichtbaar voor de parkeercontrole.