ŠKODA
SUPERB

Onze premium
Hatchback

V.a. € 37.990

Til zakelijk rijden naar een hoger niveau

De SUPERB verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Til zakelijk rijden naar een hoger niveau met deze succesvolle leasetopper. Hij is niet voor niets de ruimste in zijn klasse met een indrukwekkende 1.760 liter bagageruimte. Daarbij is hij standaard rijk uitgerust, met onder meer: Navigatie, Keyless Entry, Cruise Control, Automatische Airconditioning en Bluetooth Telefoonvoorbereiding. Kortom: een premium Hatchback met alles wat je nodig hebt, voor je gezin, privé en zakelijk gebruik. Ontdek de SUPERB en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

PROEFRIJDEN IN DE ŠKODA SUPERB?

Slimme assistenten


Lane Assist

Lane Assist+ helpt je om de auto in het midden van de rijstrook te houden. Het is actief vanaf een snelheid van 60 km/h.
 

Side Assist

Met behulp van radarsensoren in de achterbumper houdt Side Assist het gebied achter en naast je auto in de gaten.

Lane_assist_superb.jpg

SIMPLY CLEVER

Opbergvakje
Opbergvakken aan de zijkant van de rugleuningen van de voorstoelen, zijn ontworpen voor allerlei spullen die passagiers binnen handbereik in het voertuig moeten hebben. Denk hierbij aan mobiele telefoons en oplaadkabels.

IJskrabber in de tankklep
De ijskrabber in de tankvulklep is perfect als de eerste nachtvorst daalt. In de twee onderste hoeken van de schraper zijn dieptemeters voor bandenprofielen aangebracht, met lijnen op 2 mm afstand van elkaar. Hierdoor is het gemakkelijk om de staat van een band te controleren.

Phonebox
De Phone Box is een opbergvak voor mobiele telefoons in de middenconsole waarmee je ook mobiel kunt bellen als het signaal zwak is. Met de Phone Box kun je ook jouw smartphone opladen met behulp van de Qi draadloze standaard.