ŠKODA
SUPERB COMBI

Onze premium
stationwagen

V.a. € 39.490

Het absolute topmodel van ŠKODA

Als absoluut topmodel van ŠKODA wordt de SUPERB COMBI geleverd met de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid, rijcomfort, prestaties en duurzaamheid. Hij is de ruimste in zijn klasse en een indrukwekkende 1.950 liter bagageruimte. Daarbij is hij standaard rijk uitgerust, met onder meer: Navigatie, Keyless Entry, Cruise Control, Automatische Airconditioning en Bluetooth Telefoonvoorbereiding. Dit maakt deze zakelijke stationwagen dan ook zeer geschikt als gezinsauto, omdat de stationwagen erg praktisch is. Kortom: een stationwagen met alles wat je nodig hebt en alle ruimte biedt voor het hele gezin. Ontdek de SUPERB COMBI en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

PROEFRIJDEN IN DE ŠKODA SUPERB COMBI?

Slimme assistenten


Lane Assist

Lane Assist+ helpt je om de auto in het midden van de rijstrook te houden. Het is actief vanaf een snelheid van 60 km/h.
 

Side Assist

Met behulp van radarsensoren in de achterbumper houdt Side Assist het gebied achter en naast je auto in de gaten.

Lane_assist_superb.jpg

SIMPLY CLEVER

Opbergvakje
Opbergvakken aan de zijkant van de rugleuningen van de voorstoelen, zijn ontworpen voor allerlei spullen die passagiers binnen handbereik in het voertuig moeten hebben. Denk hierbij aan mobiele telefoons en oplaadkabels.

IJskrabber in de tankklep
De ijskrabber in de tankvulklep is perfect als de eerste nachtvorst daalt. In de twee onderste hoeken van de schraper zijn dieptemeters voor bandenprofielen aangebracht, met lijnen op 2 mm afstand van elkaar. Hierdoor is het gemakkelijk om de staat van een band te controleren.

Phonebox
De Phone Box is een opbergvak voor mobiele telefoons in de middenconsole waarmee je ook mobiel kunt bellen als het signaal zwak is. Met de Phone Box kun je ook jouw smartphone opladen met behulp van de Qi draadloze standaard.