Seat Arona,
Compact
maar groots!

Nu al vanaf € 20.550
of € 309 Private Lease

SEAT Arona - De SUV ‘made in Barcelona’

Nu al vanaf € 20.550

of € 309 Private Lease

 

De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips.

De Arona, die in september zijn publiekspremière heeft beleefd op de internationale autoshow van Frankfurt, beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is hij verregaand te personaliseren.

 

Draadloze telefoonlader

Draadloos je telefoon opladen door hem in het speciale vak te leggen. Dit vak werkt ook gelijk als een signaalversterker.

Rijden zonder angst

De Arona zit vol met veiligheidsfeatures, zoals zes airbags, Front assist en voetgangersherkenning.

Media System Plus

Blijf altijd verbonden maar hou het toch veilig. Bedien je favoriete apps gemakkelijk via het 8 inch touchscreen met Full Link.

De SEAT Arona FR

De FR-versie is de sportieve uitvoering van de SEAT Arona.

De uitrusting bestaat standaard uit o.a. sportstoelen, dubbele uitlaten, een dominante grill, donkere ruiten achter, een chromen dakrailing en optioneel zijn 18” lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, Alcantara bekleding en Full-LED koplampen te verkrijgen.

Kom langs voor een proefrit!


Kom naar de showroom, ik vertel je alles over deze fantastische auto!

Groet,
Bas van der Wolf