De Vernieuwde
SEAT LEON SC
Dit is je moment. Pak 'm!

Nu al vanaf € 31.600

De sportieve SEAT Leon

Verkijgbaar vanaf € 31.600

 

De SEAT Leon SC 3-deurs is de ultieme auto waar strak design en sportief rijden elkaar ontmoeten. Deze wendbare, behendige telg uit de SEAT familie geeft je door zijn kracht en coördinatie een sublieme rijervaring. 

De achterruit ligt vlakker in de carrosserie waardoor de uitstraling van de auto direct een stuk dynamischer is. 
Dankzij de verschillende uitvoeringen van de SEAT Leon SC, is er altijd wel eentje die aansluit op jouw sportieve wensen.

Vernieuwend interieur

De nieuwe functies in de vernieuwde SEAT Leon SC lopen uiteen van comfort tot veiligheid. Nooit meer zoeken naar waar je sleutel in je jas of tas zit en met het grote 8 inch display is navigeren veiliger dan ooit! Bekijk snel hoe de functies van de SEAT Leon SC jouw leven makkelijker maken.

Keyless entry/go

Als je je handen vol hebt is je sleutel opgraven vaak een gedoe. Met de SEAT Leon SC heb je hier geen zorgen meer over: terwijl de sleutel gewoon in je zak zit, kun je de auto openen of sluiten en kan je gewoon starten.

Draadloze telefoonlader

Je hebt het al druk genoeg en wilt niet ook nog eens in de knoop komen met snoertjes. Gelukkig heeft de vernieuwde SEAT Leon een draadloze telefoonlader. Leg je telefoon neer en als hij voor deze optie geschikt is zal hij meteen beginnen met opladen.

LED mistlampen

De nieuwe LED mistlampen zijn opvallend en helder in elke weersomstandigheden. En met High Beam assist zal je auto de lichtsterkte direct aanpassen als er een tegenligger is; zo hoef je niet bang te zijn iemand te verblinden.

Kleuren voor elke stemming

Met scherpe lijnen en een strak interieur is de SEAT Leon klaar om met jou de weg op te gaan. Door een uitgebreide selectie aan kleuren kan je helemaal gaan voor de auto die jij wilt.

Altijd welkom in onze showroom!


Kom langs in onze prachtige showroom en ik maak een scherp voorstel!

Met vriendelijke groet,
Norbert Both