Ga elke uitdaging
tegemoet met
de vernieuwde
SEAT Leon ST!

Vanaf € 25.950
of € 389 Private Lease

SEAT LEON ST Vol met technologie!

Vanaf € 25.950

of € 389 Private Lease

 

De vernieuwde SEAT Leon ST is van binnen en buiten compleet dankzij talloze innovaties en een nieuw interieur. Technische ondersteuning zoals emergency assist en lane assist tijdens het rijden helpen in het dagelijks verkeer. Bovendien kom je altijd goed voor de dag dankzij een nieuw strak design, of je nou voor je werk op pad moet of met je gezin op vakantie. Ga elke uitdaging tegemoet met de vernieuwde SEAT Leon ST!

Full-LED koplampen en mistlampen

Met een fris uiterlijk en scherpe lijnen heeft de SEAT Leon een subtiele make-over gekregen. Jong en modern, terwijl het een echte Leon blijft.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de strak vormgegeven Full-LED koplampen en mistlampen, waardoor je ook in het donker altijd zal opvallen. Daarnaast komt de vernieuwde SEAT Leon ook met nieuwe kleuren. De verschillende uitvoeringen zorgen er voor dat er altijd een Leon is die bij jou past. Wat dacht je van de sportieve FR Business Intense?

Adaptive Cruise Control

De Adaptive Cruise Control past zich aan de verkeerssituatie aan. Het zal de auto langzamer doen rijden als het erg druk is en optrekken als er ruimte is om dat te doen. Zo kan jij zorgeloos de weg op, ook in drukke tijden.

Front Assist

Front Assist houdt de ruimte voor je auto constant in de gaten. Het zal je waarschuwen als je te dicht op je voorganger zit en vervolgens remmen. Extra beveiliging dus voor jou en je medeweggebruikers.

Lane Assist

Lane Assist leidt je rit in goede banen. Je auto detecteert de strepen op de weg en corrigeert als je in de verkeerde baan lijkt te belanden, om welke reden dan ook. Ga dus met een gerust hart op pad.

Kleuren voor elke stemming

Met scherpe lijnen en een strak interieur is de SEAT Leon klaar om met jou de weg op te gaan. Door een uitgebreide selectie aan kleuren kan je helemaal gaan voor de auto die jij wilt.

Altijd welkom in onze showroom!


Kom langs in onze prachtige showroom en ik maak een scherp voorstel!

Met vriendelijke groet,
Norbert Both