SEAT Alhambra
Vanaf € 42.900

SEAT Alhambra
Vanaf € 42.900

Kom de zeer ruime en stijlvolle Seat Alhambra in de showroom van RijnWoud Rotterdam bekijken of maak een afspraak voor proefrit!


SEAT Alhambra:
Meer dan ruim!

Noem hem je eigen ruimteschip. Drie rijen zitplaatsen bieden genoeg ruimte en comfort voor zeven volwassenen. Het gigantische panoramisch zonnedak is driemaal groter dan een standaard dakraam. En zo’n groots interieur verdient een royale entree, dus heeft de Alhambra twee automatische schuifdeuren en een grote achterklep.

Alles is handig aan de Alhambra. Voortaan heeft niemand het nog te warm of te koud dankzij de de climatronic. De parkeerassistent en achteruitrijcamera helpen je zelfs het kleinste plekje te veroveren. En de elektrische schuifdeuren en achterklep zijn ideaal als je even handen tekortkomt.

De brede, strakke proporties, gestrekte lijnen en spatborden geven de Alhambra een krachtig en sportief uiterlijk. Iets wat je niet vaak ziet in het MPV-segment. En met zijn pijlvormige motorkap, karakteristieke grille en opvallende bumpers is het duidelijk een echte SEAT.

Vertel een vriend