CITIGOᵉ iV

Vanaf € 23.290
of € 279 Private Lease

Onze nieuwe elektrische stadsauto

Vanaf € 23.290

of € 279 Private Lease 

Elektrische stadsauto's zijn enorm populair onder de mensen die zich veel in drukke steden begeven. De CITIGO ͤ  iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek.  Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

Actieradius

De actieradius van de CITIGO ͤ  iV is vastgesteld op 265* kilometer.

Gemiddeld legt een inwoner van Nederland 22 kilometer af met de auto voor woon-werk verkeer. Dit houdt in dat je op een volle accu 12 dagen van thuis naar je werk kunt rijden. Hiermee biedt de CITIGO ͤ  iV een zeer grote actieradius aan voor een stadsauto, waardoor de elektrische auto praktisch is voor werk en privé.

Opladen

De volledige oplaadtijd van de CITIGO ͤ  iV bedraagt ongeveer 5 uur. 

De CITIGO ͤ  iV als volledig elektrische auto beschikt over een lithium-ion accu die opgeladen dient te worden na het maken van een rit. De volledige oplaadtijd van de CITIGO ͤ  iV bedraagt ongeveer 5 uur. Snelladen tot 80% met het Combined Charging System (CSS) duurt máár 1 uur. Nederland beschikt inmiddels over een groot netwerk laadpalen, waardoor het opladen erg gemakkelijk is. Dit kan thuis (zelfs met 230V aansluitingen), onderweg of op kantoor zodat jij altijd opgeladen onderweg gaat.

Vanaf wanneer kan ik de nieuwe CITIGOᵉ iV bestellen?

De nieuwe CITIGOᵉ iV wordt in januari 2020 verwacht bij de dealer. Vanaf nu is het model echter al te reserveren. Als je de auto reserveert, houden we je natuurlijk ook op de hoogte van alle informatie rondom het model en de rest van het bestelproces.