De Fabia Hatchback
Compact & sportief

Vanaf € 13.109
of € 289 Private Lease

ŠKODA FABIA
Grootste bagageruimte in zijn klasse

Vanaf € 13.109

of € 289 Private Lease 

De nieuwe Fabia is lekker compact en zijn uiterlijk én weggedrag worden nog dynamischer – niet verwonderlijk als je weet dat de VisionC een belangrijke inspiratiebron is. Zoals je van de Fabia gewend bent, staat gebruiksgemak voorop. Het nieuwe model biedt bijvoorbeeld de grootste bagageruimte in zijn klasse.

Het interieur: heel persoonlijk

Het exterieur van de nieuwe ŠKODA Fabia trekt alle aandacht, maar ook het interieur steelt de show. U bent de ontwerper en heeft alle keus om het geheel naar uw smaak in te richten. Zo wordt het interieur heel persoonlijk. Overal in de nieuwe Fabia vind u handige opbergvakjes, slimme houders en meer: opgeruimd staat netjes!

IJskrabber in de tankklep

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke FABIA heeft standaard een ijskrabber in het klepje van de brandstoftank

Multimediahouder

Nooit meer een telefoon die al bij de eerste bocht door de auto vliegt. Met deze houder blijft hij perfect staat in het zich en binnen handbereik!

Driver Activity assistent

De Fabia weet precies wanneer jij toe bent aan een korte pauze. Via een symbool in het dashboard word je er actief aan herinnerd.

Hoeveel ruimte wil je hebben?

Een bagageruimte van 330 liter. Met de achterbank neergeklapt zelfs 1.150 liter. En natuurlijk tal van slimme opbergvakjes.

Kom langs in onze showroom!


Kom langs voor een proefrit en een uitstekend voorstel!

Tot snel!
Wouter van Engen