Fabia

De nieuwe Fabia Hatchback
Ontdek hem nu!

Vanaf € 16.990
of € 269 Private Lease

Een proefrit aan huis?
Geen probleem!Maak een afspraak en wij leveren de gewenste auto bij u voor de deur af.
De contactpunten van de auto worden gereinigd voor u de sleutel op veilige afstand ontvangt.
U kunt de auto rustig bekijken en gaan proefrijden. Na afloop halen wij de auto weer op.

Bel voor ŠKODA 010-4220722
Of bel voor SEAT 010-4139613


Liever contact via (Video)Whatsapp: 06-82178106

Nieuw design ŠKODA FABIA

Vanaf € 16.990

of € 269 Private Lease 

Krachtige looks bij de FABIA HATCHBACK door de nieuwe frisse design elementen en geavanceerde technologie. De FABIA HATCHBACK heeft een flexibele laadruimte tot 1.150 liter, een nieuw front met LED-dagrijverlichting. Compleet uitgerust met nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features.

Het interieur: heel persoonlijk

Het exterieur van de nieuwe ŠKODA Fabia trekt alle aandacht, maar ook het interieur steelt de show. U bent de ontwerper en heeft alle keus om het geheel naar uw smaak in te richten. Zo wordt het interieur heel persoonlijk. Overal in de nieuwe Fabia vind u handige opbergvakjes, slimme houders en meer: opgeruimd staat netjes!

IJskrabber in de tankklep

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke FABIA heeft standaard een ijskrabber in het klepje van de brandstoftank

Multimediahouder

Nooit meer een telefoon die al bij de eerste bocht door de auto vliegt. Met deze houder blijft hij perfect staat in het zich en binnen handbereik!

Driver Activity assistent

De Fabia weet precies wanneer jij toe bent aan een korte pauze. Via een symbool in het dashboard word je er actief aan herinnerd.

Hoeveel ruimte wil je hebben?

Een bagageruimte van 330 liter. Met de achterbank neergeklapt zelfs 1.150 liter. En natuurlijk tal van slimme opbergvakjes.

Kom langs in onze showroom!


Kom langs voor een proefrit en een uitstekend voorstel!

Tot snel!
Wouter van Engen


Autobedrijf RijnWoud is merkdealer voor ŠKODA en SEAT voor de regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Wij kennen elke ŠKODA en SEAT als geen ander.