De nieuwe Fabia Hatchback
Ontdek hem nu!

Vanaf € 16.790
of € 269 Private Lease

Nieuw design ŠKODA FABIA

Vanaf € 16.790

of € 269 Private Lease 

Frisse, nieuwe designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de nieuwe ŠKODA FABIA. Een nieuw front met LED-koplampen- en dagrijverlichting bezorgt de FABIA nog krachtigere looks. Ook onderscheidt hij zich door een nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features.

Het interieur: heel persoonlijk

Het exterieur van de nieuwe ŠKODA Fabia trekt alle aandacht, maar ook het interieur steelt de show. U bent de ontwerper en heeft alle keus om het geheel naar uw smaak in te richten. Zo wordt het interieur heel persoonlijk. Overal in de nieuwe Fabia vind u handige opbergvakjes, slimme houders en meer: opgeruimd staat netjes!

IJskrabber in de tankklep

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke FABIA heeft standaard een ijskrabber in het klepje van de brandstoftank

Multimediahouder

Nooit meer een telefoon die al bij de eerste bocht door de auto vliegt. Met deze houder blijft hij perfect staat in het zich en binnen handbereik!

Driver Activity assistent

De Fabia weet precies wanneer jij toe bent aan een korte pauze. Via een symbool in het dashboard word je er actief aan herinnerd.

Hoeveel ruimte wil je hebben?

Een bagageruimte van 330 liter. Met de achterbank neergeklapt zelfs 1.150 liter. En natuurlijk tal van slimme opbergvakjes.

Kom langs in onze showroom!


Kom langs voor een proefrit en een uitstekend voorstel!

Tot snel!
Wouter van Engen