Octavia Hatchback, een bestseller in maatpak!

Vanaf € 25.590
of private lease € 379

ŠKODA OCTAVIA Bestseller in maatpak

Vanaf € 25.590

of € 379 Private Lease 

Vorm ontmoet functie in de OCTAVIA. ŠKODA’s bestseller staat synoniem voor ruimte, technische innovaties, design en bewezen aandrijftechnologie. Die mix maakt de OCTAVIA tot een populaire keuze. Bij zakelijke grootverbruikers én bij particulieren met gevoel voor stijl

Sfeervol interieur

Het interieur van de OCTAVIA heeft een prettige ambiance. De  kleur van de interieurverlichting stel je zelf in, voor de perfecte ‘mood’.

De phonebox in de middenconsole van de OCTAVIA laadt niet alleen je telefoon draadloos op, maar versterkt tegelijkertijd ook het signaal.

Blind Spot Detection

Op basis van afstand en snelheidsverschil signaleert Blind Spot Detection andere weggebruikers die zich in de dode hoek bevinden.

Front assistent

De radar in de grille detecteert ook voetgangers. Wanneer zich een gevaarlijke situatie voordoet, waarschuwt het systeem ruim op tijd.

Opbergvakje bril

Voortaan heb je je (zonne)bril altijd bij de hand. Je bergt hem namelijk eenvoudig binnen handbereik op in het brilvak boven de binnenspiegel.

De ruimste in zijn klasse

Met 590 liter is de OCTAVIA HATCHBACK de ruimste in zijn klasse. Nog niet genoeg? Met de bank plat wordt het maar liefst 1.580 liter.

Altijd welkom in onze showroom!


Kom langs in onze prachtige showroom en ik maak een scherp voorstel!

Met vriendelijke groet,
Norbert Both