Rapid Spaceback, veelzijdig & vernieuwend

Vanaf € 22.990
of Private lease € 299 p/m

De ŠKODA RAPID SPACEBACK Een klasse apart

Vanaf € 22.990

of € 299 Private Lease

 

De ŠKODA RAPID SPACEBACK is zonder enige twijfel een meer dan bijzondere verschijning. Hij weet de ruimte van een combi op doordachte wijze te verpakken in het format van een hatchback. Die unieke combinatie én het enorme, contrasterende panoramische glazen dak maken hem tot een rasechte blikvanger. Eigenschappen kortom die de RAPID SPACEBACK tot een klasse apart maken.

Nieuw gevoel van ruimte

Kom binnen, neem plaats en ontdek waarom deze ŠKODA, Rapid Spaceback wordt genoemd. In zijn klasse heeft u in de Rapid Spaceback de meeste knie- en hoofdruimte en is het de auto met de grootste bagage-inhoud. De nieuwe ŠKODA Rapid Spaceback. Een nieuw gevoel van ruimte. 

Gekoeld dashboardkastje

In combinatie met de Climatronic automatische klimaatregeling wordt het afsluitbare dashboardkastje automatisch gekoeld. Hoe cool is dat?

Bagagehaak

Boodschappentassen die in de kofferbak altijd omvallen? Voortaan verleden tijd dankzij de handige, stevige bagagehaak in de bergruimte.

Groot licht assistent

De verlichting van de RAPID SPACEBACK reageert op tegemoetkomend verkeer en schakelt automatisch tussen groot- en dimlicht.

SPACEBACK: zijn naam is veelzeggend

Met 415 liter aan bagageruimte – uit te breiden tot zelfs 1.380 liter – doet de RAPID SPACEBACK zijn naam alle eer aan.

Meer weten?


Wil je meer weten of wil je komen proefrijden?
Je bent van harte welkom bij RijnWoud Rotterdam!

Tot Ziens!
Reinier Renckens