Scala

Nieuw!
ŠKODA SCALA

Ontdek hem bij RijnWoud Rotterdam
Vanaf € 21.690 of € 299 Private Lease

Een proefrit aan huis?
Geen probleem!Maak een afspraak en wij leveren de gewenste auto bij u voor de deur af.
De contactpunten van de auto worden gereinigd voor u de sleutel op veilige afstand ontvangt.
U kunt de auto rustig bekijken en gaan proefrijden. Na afloop halen wij de auto weer op.

Bel voor ŠKODA 010-4220722
Of bel voor SEAT 010-4139613


Liever contact via (Video)Whatsapp: 06-82178106

Onze nieuwe compacte Hatchback

Vanaf € 21.690 of € 299 Private Lease

In de nieuwe SCALA van ŠKODA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van ŠKODA dat gebruikmaakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen.

Klik hier voor alle acties


 

Volop ruimte

De lange wielbasis van 2.649 mm staat garant voor goede rijeigenschappen en veel binnenruimte. Ook heeft de SCALA één van de grootste bagageruimtes in zijn klasse, met altijd 467 liter of 1410 liter met de achterbank neergeklapt.

Pittige prestaties

Er worden bij de introductie twee Euro 6-motoren leverbaar: de 1.0 TSI (115 pk) handgeschakeld met zes versnellingen en de sterke 1.5 TSI (150 pk) met zevntraps DSG-automaat.

Sportief rijgedrag

De ŠKODA SCALA is zelfs met standaard chassis al buitengewoon veilig en wendbaar. Wie echter kiest voor de optionele Sport Chasis Preset krijgt een 15mm verlaagd onderstel met dempers die via het Driving Mode Select-menu kunnen worden ingesteld op Normal of Sport.

Kom langs voor een proefrit!

Klik hier


Kom gerust langs in onze showroom.

De koffie staat klaar!
Michiel van der Glas


Autobedrijf RijnWoud is merkdealer voor ŠKODA en SEAT voor de regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Wij kennen elke ŠKODA en SEAT als geen ander.