Stijlvol & luxe
SUPERB HATCHBACK

Vanaf € 33.790
of private lease € 569 p/m

ŠKODA SUPERB Representatief en stijlvol!

Vanaf € 33.790
 

Hoe treffend kan een naam zijn! Met de ŠKODA SUPERB geef je zowel zakelijk als privé een duidelijk statement af: ik ben succesvol! De SUPERB verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Til zakelijk rijden naar een nieuw niveau met deze succesvolle leasetopper.

Zakelijke luxe

Het interieur straalt een en al luxe uit! Highlights zijn de strakke afwerking, de mooie materialen en perfecte interieurverlichting

Virtual pedal

Heb je je handen vol? Dan open je de achterklep van je SUPERB HATCHBACK automatisch en eenvoudig via een voetbeweging onder de achterbumper.

Tablethouder achterin

Voor business & pleasure. Dankzij de geintregreerde tablethouder in de armsteun achterin maak je je reis er een stuk aangenamer op.

Blind Spot Detection

Je wordt nooit meer verrast door andere weggebruikers in je dode hoek. Blind Spot Detection kijkt met je mee en waarschuwt op tijd.

De ruimste in zijn klasse

Rijden in optimaal comfort, wetend dat de SUPERB HATCHBACK met maximaal 1.760 liter de grootste bagageruimte in zijn klasse biedt.

Kom langs in onze showroom!


Kom langs voor een proefrit en een uitstekend voorstel!

Tot snel!
Wouter van Engen